Profil

Blenstrup Maskinstation ApS

 

Blenstrup Maskinstation a/s

 

Blenstrup Maskinstation er et velrenommeret firma. Gennem de sidste 60 år, har vi været en virksomhed, der er baseret på veludført arbejde.

 

Blenstrup Maskinstation er etableret af Svend Christense, som sammen med sin søn Kaj Christensen udviklede firmaet fra at være et enkeltmandsfirma til at blive en virksomhed. Gennem alle årene har der altid været ansat personale med højt faglighed med stor stabilitet.

 

Blenstrup Maskinstation har til huse i Blenstrup, der ligger 20 km. syd for Aalborg og 10 km. øst for Skørping.

 

Alle vores ansatte er uddannede indenfor forskellige fagområder, indenfor vores arbejdsområder, dette gør at vi kan løse enhver opgave, indenfor vores branche og lidt til.

 

Vores kerneområde er private, foreninger og erhverv i hele Ålborg og Rebild kommune, men vi laver også opgaver i resten af Midt og Nordjylland.

 

Ud over det almindelige entreprenørarbejder, som gravearbejder, kloakkering, dræning m.m. kører vores slamsuger også til både privat- samt erhvervsopgaver daglig.

Vi etablerer også en del græsplæner både for private, erhver samt goldklubber, opgaver så som brolægning, beskæring, træfældning og pleje af grønne arealer og glatførebekæmpelse er også en af vores kompentancer.

 

 

 

Blenstrup Maskinstation holder hvad vi lover, og går ikke før end kunden er tilfreds.

Blenstrup Maskinstation ApS

Administration:

Annexvej 2

9600 Aars

Tlf: 98 33 90 55

Mobil: 24631724

 

 

Cvr nr. 37910921

 

faktura@blma.dk